Destacats »
Poseu-vos a beure per curar
25 agost 2010 - 9:00 am | No Comment

D'acord a estudis realitzats per la Universitat de Texas, dels Estats Units, consumir begudes amb alcohol entre una i dues vegades al dia redueix en un 50% el risc de mortalitat en persones ...

Llegir aquest article »

Ginecologia

Alimentació

Lèrgies

Osteopatia

Novetats

Publicitat »
Portada »

Alimentació

Les sopes en sobres, perills

Publicat per javier on 10 ago 2010 - 09:00 Sense comentaris
Les sopes en sobres, perills

Actualment abunden en el mercat les sopes instantànies que ens brinden una solució pràctica i ràpida per a l'hora de dinar a l'oficina.
Segons estudis realitzats recentment les tan consumides sopes "instantànies" (aquelles que vénen en sobres i asseguren tenir una col · lació completa en menys cinc minuts) són perjudicials per a la salut .

Els resultats han donat que aquests aliments, no són més que químics sintètics, des additius, colorants, saboritzants, sals, etc. Entre els tants elements que componen les sopes en pols es troba un dels més perjudicials: el glutamat monosòdic.

Sopa

Aquest additiu és normalment trobat en brous en daus, salses fregits, cubs de tomàquet i les ja esmentades sopes.
Anteriorment s'han trobat casos en els quals el Glutamat s'utilitzava en assaonadors, que van haver de ser retirats del mercat en descobrir que era altament cancerigen.

Entre els símptomes més comuns que provoca aquest additiu es troben els mals de cap, visió borrosa, taquicàrdia, picor, irritació ocular, diarrees i asma. Aquests trastorns es van conèixer com la "síndrome del restaurant xinès", per donar-se en casos de clients de restaurants xinesos i japonesos.

A més es van realitzar estudis que van llançar que el glutamat monosòdic desenvolupava propensió i en alguns casos s'agreujava a l'obesitat i l'esterilitat.

Com si fos poc, s'ha descobert que en escalfar la sopa en el seu envàs original de polietilè en el microones, el plàstic allibera dioxines que són les toxines que produeixen Càncer.

Discovery Health en una ocasió va emetre un programa que parlava sobre les sopes instantànies i afegien que aquests aliments són de digestió lenta (tot i ser un líquid) i que es laven en els intestins provocant apendicitis en diverses persones.
Queda en cada un de vosaltres decidir si us alimenteu amb aquest tipus de sopes o amb un simple i sa te.

Popularitat: 37%





Articles relacionats
Opina sobre aquest article!

Opina sobre aquest article aquí, o bé comenta-ho des del teu propi lloc. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Manten el lloc net i respecta el topic. Els comentaris amb Span seran eliminats.

Pots usar aquestes etiquetes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquest lloc permet l'ús de gravatars. Per obtenir el teu gravatar, Si us plau, registra't a Gravatar .

Imagen CAPTCHA CAPTCHA Àudio
Refrescar imatge
QualityBlogs
QualityBlogs

Música

Motor